ÀREA D’ACOMPANYAMENT I INTERVENCIÓ PSICOSOCIAL

ESPAI DE REHABILITACIÓ PSICOSOCIAL I DE LLEURE

Espai on es treballen diferents aspectes de la persona, habilitats, capacitats, etc. per  tal de promoure la rehabilitació psicosocials i de lleure. Cada dia comencem amb un cafè i petant la xerrada, després connectem amb el que passa al nostre voltant mitjançant el treball de temes setmanals diversos, i finalment cada dia el dediquem a una activitat concreta:

  • Dilluns: treballem mitjançant de l’arteràpia.
  • Dimarts: ens concentrem en l’estimulació cognitiva a través del llenguatge, la memòria, els números, la concentració, etc.
  • Dimecres: la musicoteràpia ens fa desconnectar i relaxar-nos mentre treballem allò que ens preocupia, capacitats i una mica de tot.
  • Dijous: fem un taller de cuina per treballar l’autonomia.
  • Divendres: la informàtica i el lleure són els protagonistes d’aquest dia.

L’espai d’activitats dels matins es realitza cada dia de 9 a 12h.

AMB EXPERIÈNCIA PRÒPIA

Projecte que pretén donar el protagonisme a les persones afectades, que ocupin espais de representació i generin espais de reflexió propis.

Per fer-ho ens reunirem cada quinze dies per anar definint allò que volem fer i com ho volem fer. Les persones afectades per algun trastorn mental i amb el suport d’un tècnic aniran formant aquell espai on tot aquell que ho vulgui serà benvingut.

Els dimecres a la tarda cada quinze dies ens trobem a l’associació per ana definint i donar forma a allò què volem fer.

SORTIDES D’OCI

Un espai dirigit a le sperosnes afectades que vulguin participar d’una estona agradable amb bona companyia.

L’objectiu és poder desconnectar i parlar tant de temes que ens agraden com de temes que ens preocupen, fent així un treball de fons de les habilitats socials que s’han perdut amb el temps i d’aquesta manera entre tots ajudar-nos a estar i entendre’ns millor.

En aquest espai, els participant són els que decideixen què volen fer, ja siguin propostes de sortides, temes a parlar, etc.

Les sortides tenen lloc els dimecres a la tarda cada 15 dies.

CLUB DE JOCS

Espai gestionat i impulsat per les mateixes persones afectades on es juguen a diferents jocs de taula, treballant així les habilitats cognitives mentre es passa una bona estona.