QUÈ ÉS AFAMMCA?

AFAMMCA és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1985 a iniciativa dels familiars de persones afectades per un trastorn mental i que volien millorar la seva situació familiar.
Actualment s'adreça a les persones que tenen un familiar o un amic amb problemes de salut mental. A les persones que es preocupen pels malalts mentals, per les seves famílies i per la seva qualitat de vida.

I a totes aquelles persones diagnosticades d’algun trastorn mental i que volen millorar la seva qualitat de vida.

MISSIÓ


Atendre les necessitats de les persones afectades per algun trastorn mental i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida.

VISIÓ


Volem ser una associació referent en el treball amb i per les famílies i les persones afectades per algun trastorn mental greu.

VALORS


Orientació a la família, respecte per la persona, confidencialitat, responsabilitat social, cooperació i compromís.ELS NOSTRES OBJECTIUS

  • Donar suport, acompanyar i promoure la recuperació de les persones afectades per algun trastorn mental i les seves famílies.
  • Reivindicar i col·laborar per fomentar la inclusió social de les persones que pateixen una malaltia mental severa.
  • Sensibilitzar a la societat i a entitats públiques i privades sobre aspectes que envolten la malaltia mental (estigmatització, drets i deures, aïllament)


EL NOSTRE EQUIP

AMB EL SUPORT DE: