Vídeos Psicoeducatius en el context del COVID_19

Tècniques de relaxació

Aquí us deixem un vídeo explicatiu sobre les tècniques de relaxació que podeu utilitzar en cas de ser necessari. Volem deixar clar que aquestes tècniques necessiten entrenament i supervisió d'un/a professional però creiem que és convenient fer un petit vídeo explicatiu per si us pot ser d'ajuda!Soledat

Avui parlarem breument de la soledat. La soledat és una de les condicions que, paradoxalment, ha anat augmentant durant l'evolució de les societats. El sentiment de soledat en les ciutats ja era un problema vigent que havíem d'afrontar, però amb el confinament tot aquest sentiment pot haver augmentat. Amb aquest vídeo ens agradaria donar llum a aquesta problemàtica i intentar ajudar en la mesura que sigui possible.

El son

En aquest vídeo,  el Martín Valdez, un dels psicòlegs de la nostra entitat, ens dóna unes recomanacions i explicacions sobre com agafar el son. En aquests moments el son és una de les coses més importants per cuidar la teva salut i és possible que durant aquests dies tinguem dificultats per agafar el son.

El cicle de l'expèriencia

En aquest vídeo tenim la intenció d'explicar com tots aquells plans i anticipacions que teníem sobre el futur s'han hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia mundial de la Covid_19. És important tenir en compte que el nostre dia a dia ha canviat i nosaltres hem de canviar amb ell.

Ansietat

Avui pengem un altre vídeo! Aquest petit vídeo explicatiu tracta sobre l'ansietat. L'ansietat apareix en molts moments de la nostra vida, és  normatiu. Durant aquest confinament l'ansietat pot haver estat present en moltes persones. Cada un de nosaltres tindrà els seus motius per patir ansietat i aquesta és la finalitat d'aquest vídeo, entendre que allò que puguem sentir durant aquest confinament és natural. 

Dol

Avui el Martín ens explicarà breument el dol. Els processos de dol són més habituals del que creiem normalment, estan o estaran presents en la nostra vida diària i més en aquesta època tan complicada. En aquest vídeo ens explicarà petites recomanacions per poder millorar la situació, però sempre recomanem visitar a un professional en cas de sentir malestar emocional.

Rutines durant el Confinament