COL·LABORA AMB LA SALUT MENTAL

Col·laborant amb AFAMMCA participes d’un projecte global dirigit a donar suport a les persones amb un trastorn mental i/o malestar psicològic, als seus familiars i a sensibilitzar la societat.

COM HO POTS FER?

 

FES-TE SOCI/SÒCIA

Ser soci/sòcia significa participar de manera activa en la defensa dels drets del nostre col·lectiu, ser part d’un moviment social que lluita per canviar cap a una societat integradora i normalitzar les malalties mentals. A més, tant el soci/a com també la seva família podrà participar dels serveis i activitats que oferim a l’Associació a través d’un pla d’atenció indivualitzat dut a terme per algun dels nostres tècnics.

Per fer-te soci has d’emplenar la butlleta d’inscripció i fer-la arribar a afammca@gmail.com

T’animem a que en qualsevol cas et posis en contacte i ens vinguis a conèixer.

FES-TE PERSONA VOLUNTÀRIA

AFAMMCA creu en el voluntariat com a aposta per l’enriquiment intern i el creixement comunitari. El nostre pla de voluntariat promou la participació de les persones voluntàries en les diferents activitats i serveis de l’associació, potenciant així l’obertura de l’associació a la comunitat i la normalització del trastorn i el malestar psicològic, així com la sensibilització i l’enriquiment mutu gràcies al fet de treballar plegats.

Si t'interessa, escriu-nos a través del formulari d'abaix i et presentarem els perfils i les àrees en les que pots participar. 

Anima’t!

FES UNA DONACIÓ

Per poder seguir treballant i creixent, AFAMMCA necessita de les teves aportacions, que ens ajuden al nostre finançament i així assolir els nostres objectius socials.

Nº de compte:

ES62 2100 3240 8422 0008 3084
T'HA INTERESSAT EL VOLUNTARIAT?

Si estàs interessat a formar part de la nostra associació com a voluntari/voluntària, escriu-nos en el següent formulari una breu explicació dels teus interessos...

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

T'ESPEREM!


DEDUCCIONS FISCALS